Hur sjutton klarar männskan av att göra detta på gräs???


Tänk om man hade denna hemma!


Så himlans lång- och nergrävd!!

Typ något

GÅRDAGENS VILL HA: MIN KAMERA!!!
GÅRDAGENS KLÄDSEL: Chinos, linne, långärmad randig tröja

GÅRDAGENS SMINK
: Asså jag kan verkligen inte sminka mig!!!
GÅRDAGENS FRISYR: Två flätor- en inbakad fläta- utsläppt 
GÅRDAGENS HÄNDELSE: Mamma ringde hon som ringde och sa att jag vann kameran, haha
GÅRDAGENS LÅT: Vet inteee
 

GÅRDAGENS PLANER: Skola, cykla hem, plugga och lite sånt dära
GÅRDAGENS SAKNAD:MIN KAMERA; Ingegerd och Magnus typ

 

GÅRDAGENS DUMMASTE: Lärarna som gav oss läxor
GÅRDAGENS DROG: GLASS
 

GÅRDAGENS ROLIGASTE: När jag såg mina och Rebeccas grovt misslyckade muffinsar kanske, haha!!GÅRDAGENS FAVORIT: Chefen som ´sa att hon skulle ringa imorgon och säga vart kameran är ngn stans!!!GÅRDAGENS KÖP: Nada 
 

GÅRDAGENS GODIS: Chokladbitarna i glassen
GÅRDAGENS HUMÖR: Glad och sprallig typ
GÅRDAGENS ORD: Ja

Frågestund!!



Tänkte att vi kunde köra med en liten frågestund här i bloggen!
Fråga så mkt ni vill så kommer jag att svara på alla när jag har tid och har lagom mycket frågor!
Kom ihåg att ingen fråga är för dum eller pinsam, jag svarar på allt!!

Tidsinställt

in tha högstadieskola med fritt internet

Hej!! Just nu sitter jag med Moa på skolan vi ska ha teknik, kemi och matte på idag. OCH JAG ÄR REDAN HUNGRIG! seriöst alltså. Men jag överlever nog. Men men, vi sitter och gör typ ingenting, haha. Om typ tio minuter börjar vi och vi gar suttit har sedan tjugo i åtta... men nu ska vi gå. Vi hörs sen!!

Satan vad bra detta kommer bli ♥

För att på Torsdag ska jag bada med klassen, kanske inte så kul då men bättre än att ha spanska iaf!! Sedan kommer Ingegerd och Magnus på kvällen och jag har träning ♥♥ PÅ fredag ska jag bort på "middag" kommer också bli jättejätteroligt, förhoppningsvis har min kamera också kommit ♥ Hoppas VERKLIGEN det, går inte att beskriva hur mkty jag vill ha den!! Sedan på Lördag ska jag springa orientering- kortdistans(♥) och sedan när jag kommer hem ska jag få ett paket och sedan efter middagen så ska jag få öppna resten av paketen!! Vet dock inte vad jag vill ha för middag ännu, något gott iaf och hallonmousse till efterrätt =) På Söndag har jag träning igen och kanske ska träffa ALva (♥) beror på när Ingegerd och Magnus åker hem.

ALLA BILDER FRÅN WEHEARTIT♥

Tjenixen trixen

Hejsan allihopa!
Idag har jag som vanligt varit skolan, var väll helt okej. Imorgon ska vi ha tre lektioner på en högstadieskola... Kemi, matte. och teknik, vi får se om jag överlever, alla är ju så stora där! Fast i slutet av sexan var vi där en hel dag och repeterade en teater och sedan på kvällen hade vi uppspel. Men blablabla. Fick även två läxor idag, en spanska- 20 glosor och sedan ett mattepapper vi ska kunna. Så jag måste verkligen snart gå och plugga! Men men, det får man tåla.

Sedan kan jag berätta att snubben fortfarande inte ringt om kameran =( Men mamma ringde hon som ringde och sa att jag hade vunnit, och hon var tydligen på resandefot just nu men hon ska ringa imorgon sa hon och berätta vart min kamera håller hus, den måste ju verkligen komma snart!! Kommer den inte innan min födelsedag dör jag! Jag måste ju få ha den då!

Nej, nu ska jag gå och plugga.
Ja, vi hörs lite senare!


Bild i repris bara för att det inte går att ladda upp bilder


Ledsen för dålig uppdtering igår

Orkar inte komma med några ursäkter, men thats it, idag ska jag försöka uppdatera bättre. Idag borde även en kille ringa om min kamera, han skulle ju maila chefen och han då att han skulle höra Sif i början på denna vecka :):) för er som vill veta ska jag springa orientering, der är kortdistans då så det blir nog bra! Sedan kommer även Ingegerd och Magnus hit på torsdag och vid tolv på torsdag så ska jag bada i badhuset med klassen. Hejdå!

Ny design!

TJA!
Igår satte jag in en ny, snyggare och ljusare design. Började verkligen tröttna på de klara färgerna och det rosa och den blåa texten gick verkligen inte ihop. MEn nu har jag fixat en ny, satte in den igår kväll för er som var intresserade. Idag kanske även min kamera kommer! Snubben skulle rionga idag eller imorgon!! Längtar jättemycket ska verkligen bli kul att ha en systemkamera och framförallt en sån himla bra kamera som jag har fått också! Okej, inte för att skryta men den verjkar sjukt bra! Canon EOS 7D♥ Vet redan nu att jag kommer älska den, haha.
Vad tycker du om den nya designen??

GLÖM INTE frågestunden!
http://alaanna.webblogg.se/2011/august/fragestund-1.html#comment
http://alaanna.webblogg.se/2011/august/fragestund-1.html#comment
LÄÄÄNK!!!
LÄÄÄNK!!
Blir.Sjukt.Glad.om.Du.Tar.Dig.Tid.Att.Ställa.En.Fråga.
http://alaanna.webblogg.se/2011/august/fragestund-1.html#comment

HEJDÅ!
Vi hörs efter skolan!

Tidsinställt

 NYA!

Gamla!

Monday Moooorning

God morgon allihopa!!
Om ca tio minuter ska jag börja klä på mig osv, för att möta upp Moa och Joanna tjugo i. Igår var det gymnastikträning för min del, gick ftiskt väldigt bra om jajg ska vara ärlig, klarade frivolt- hjulning på tumbling kommer inte ihåg om jag gjort det förut, men första gången denna termin iaf. Sedan gjorde vi lite handvolter och handvolt-frivolt på trampolinen och Emma sa att jag skulle hålla ut ljushoppet innan jag körde min volt, så jag tror att jag gjorde det, bara det att jag inte gjorde volten, haha! Så jag typ höll ¨på att kraschlanda men jag fick lite kontroll iaf och slog para i ena sidan av pannan i tjockmattan, sså det gjorde inte så ont, fast det gjorde ju lite ont eftersom att jag hade ganska mycket fart och sådära. '
Nu ska jag gå och börja göra mig iordning tror jag. Vi hörs efter skolan vilket borde vara runt halv tre!
Hejdå!

'
Bild från weheartit

Funderar på att börja spara till en iPod touch

En av anledningarna till att jag vill ha det är att jag får mer utrymmen på min telefon för typ spel osv. Sedan har min mobil ganska dålig batteritid och det mesta av betterit går åt till att vara inne på internet, så då kan jag ju vara inne på internet från iPoden och göra vettigare saker på min telefon, tex spela spel på den haha!! Nej men jag skulle gärna vilja ha den för att få mer batteritid på min moobil så att jag inte behöver ladda den 24/7. Nu ska jag gå och klä på mig. Vi hörs snar!

GLÖM INTE FRÅGESTUNDEN!!
*KLICKA* FÖR ATT KOMMA TILL FRÅGESTUNDEN!!
övriga snabblänkar
http://alaanna.webblogg.se/2011/august/fragestund-1.html#comment
http://alaanna.webblogg.se/2011/august/fragestund-1.html#comment
http://alaanna.webblogg.se/2011/august/fragestund-1.html#comment
http://alaanna.webblogg.se/2011/august/fragestund-1.html#comment
http://alaanna.webblogg.se/2011/august/fragestund-1.html#comment

Himlans bra


Bara jag som tycker att Danny är sjukt bra på att dansa??

Lördag!

Hej på er mina fina läsare! (Hejet är en länk till frågestunden, så fråga på!!)
Idag skiner solen ute- vilket borde betyda att det blir dålig bloggnig. ska försöka ta mig ett dopp i poolen idag också... Snart ska jag gå ut och hoppa studsmatta. Ville bara uppdatera er lite. Kameran har inte kommitän heller, men en snubbe skulle maila chefen och frpga vart den tagit vägen och sedan ringa mamma på måndag- tisdag typ.
Nej, nu ska jag gå ut.
Hejdå!

GLÖM INTE FRÅGESTUNDEN!!
http://alaanna.webblogg.se/2011/august/fragestund-1.html#comment
http://alaanna.webblogg.se/2011/august/fragestund-1.html#comment
http://alaanna.webblogg.se/2011/august/fragestund-1.html#comment
http://alaanna.webblogg.se/2011/august/fragestund-1.html#comment
http://alaanna.webblogg.se/2011/august/fragestund-1.html#comment
http://alaanna.webblogg.se/2011/august/fragestund-1.html#comment
http://alaanna.webblogg.se/2011/august/fragestund-1.html#comment


Fick bli två jätttefina bilder på Jhonny Depp, slupval

Med Mooa

Hej på er!! Sitter och kollar igenom bilderna med Moa från gårdagen, riktigt fina bilder det. Idag var vi ju somsagt på friluftsdag med "laget", det var helt ok. Berättar mer senare :) Ledsen för att det blev ett så kort inlägg men ska locka håret nu. Vi hörs lite senare från datorn! Hejsvejs!

Ge mig min kamera och gör mig till kuung...

↑Haha, liten driv rubrik om man ska säga så.

Hej på er mina kära läsare!
Jag är jätteledsen för att det blev så himla dållig uppdatering igår, men jag orkade faktiskt inte sätta mig vid datorn igår, ovanligt, haha. Men igår så gick jag upp typ kllockan 6 och tvättade håret, åt frukost och lite andra saker. Sen åkte jag till skolan vid kvart i åtta med Moa och Joanna. Då hade vi biologi, matte och något annat som jag inte jkommer ihåg i en kvart. Sedan hade vi skolfoto. Det gick no´g ganska bra, och jag tror att jag blev bra på bild, jag fick stå upp för första gången i mitt liv!! Sen så var det lite lyckat för fotografen som tog klassbilderna hade likadan kamera som ska komma till mig snart, lite roligt va?! (menar absolut inte med att skryta, det var bara jätteroligt! Sedan måste ju alla få vara glada!) Sen så hade vi lunch och sedan idrott. På idrotten så körde vi spökboll och det var jättekul =) Idag så hade vi Svenska och då lekte vi leken fruktsallad, klockan fem över åtta på morgonen, haha. Sen skulle vi kasta runt en griaff och ställa fråor till den man kastede den till. Sen hade vi ngt som jag inte kommer ihåg, sedan hade vi engeslka och gjorde lite övningar och sedan åt vi lunch. Det var inte så gott men det gick att äta iaf. Sedan hadfe vi matte och vi fick våran första läxa för denna terminen. Efter skolan var jag med Moa och då gjorde vi lite matte, tittade på youtube och fotade, sedan kom ävem Joanna och fotade oss. Sedan hade jag gymnastik och det gick bra, vi körde lite fristående och hoppgrop, roligtroligt=)
Nu ska jag och pappa åka och handla tills imorgon då jag ska på utflykt, berättar med sedan =)

Hejdå!

Bild jag tog för länge sedan men blev ganska nöj med fast att den blev suddig


Johnny Depp- Billy Ray Cyrus


Är det bara jag som tycker dom är lika??


And it´s going down


Biblioteket nästa

Om ca 15 minuter så kommer Moa, jag är redan färdig och det är ju väldigt skönt! Vi ska somsagt cykla ner till biblioteket och så ska vi typ lyssna på någon bibliotikarie när h*n berättar om en massa böcker och sedan ska vi få låna varsin bok. Sedan ska vi ju ha dat (lite upprepning från förra inläget menmen) Sen slutar vi klockan 12, jippie, det gör vi fram tills på fredag, då slutar vi kl 14, då ska vi ha friluftsdag, haha. Vad ska ni göra idag??
nu ska jag gå och sätta på mig uytterklädera, haha.
SES SENARE! 



arkivbild


Morgon planer!

Tja tja bloggen!
Just nu sitter jag i soffan, har precis gått upp, vi har sovmorgon till 8.30 idag. Väldigt skönt, dock måste Moa och jag åka hemifrån runt 8, bara för att vi ska till biblioteket. Sen ska vi hs data med Marcello (stavning?) och sen äter vi lunch och sedan slutar vi=) Det blir troligtvis int så bra uppdatering idag, för efter skolan ska jsg ev, va med Moa och Joanna tror jag. Sen ska jag på Rebccas lilla poolparty, det är värsta poolpartyväder ut, hosthost.
Tack så jättemycket till alla som har röstat på mina designfrågor, och stot tack till er som frågat något i frågestunden!! ←Läänk! Vore glad om några fler också ville ta sig tid att rösta/ fråga!

Nu ska jag gå och göra frukost, hörs senare!!

Bakat klart nu

Tjena!
Har precis bakat klart nu, tog ca 2 timmar, dock så hade jag inte tillräckligt många muffinsformar, satt jag och mamma åkte och köpte jättefina när vi hämtade Tilda på gymnastiken.
Påtal om gymnastiken, min gymnastik börjar på Onsdag!! Längar jättejättemycket, ska bli jätteroligt att börja träna igen! Hoppas verkligen på att lära mig två flickisar (gjorde det på lägret) i år, vore verkkligen jätteroligt!!

Snart kommer äggklockan ringa och söga att muffinsarna är klara, så jag ska gå och ta fram grytlappar mm, för jag har ingen lust att bränna mig.

Säger godnatt nu!

GODNATT!!
Glöm inte frågestunden!

LÄÄNK!!!
http://alaanna.webblogg.se/2011/august/fragestund-1.html


Jättegammal bild på Wilma, när hon provsmakade våra muffins vi bakat

Baka kaka

Eller muffins då, men kaka rimmade!

Sitter och kollar lite bloggar och sånt, men jag ska snart gå och baka ngt också.
Idag har vi haft vanliga lektioner dvs, so, svenska, teknik och matte. På första lektionen så hade vi so och då fick vi fyra böcker och en anteckningsbok. Vi skulle anteckna ganska mycket och sedan när jag börjar skriva med stiftpennan som jag hade med mig, så är det rosa stift?! Det var jättepinsamt för jag hade glömt att byta stift sist jag stoppade i rosa stift, haha. Så nu står de första sidorna med rosa färg på texten...
Sen så hade vi typ rast och sen så hade vi svenska. Vi satt typ i en ring och så skulle man kasta runt en giraff och säga vad man hette och vad man var bra på, jag sa att jag hette Anna (ofc) och att jag är bra på gymnastik, för er som ville veta det. Andra varvet skulle vi säga vad man var rädd för, jag körde på att jag var rädd för att förlora min familj och mina vänner. Tredje varvet skulle vi säga vad vi skulle göra om vi vann 10000, jag sa att jag skulle köpa en airtrack och lite grejer till min kamera (som jag fortfarande inte har fått!! För er som missat det har jag vunniten Canon Eos7D och dom ska skicka den till stället där jag bor). Sen gjorde vi en annan grej och då skulle man säga sitt namn+ namnen som var före mig, så om tex, Martina, Moa och Wilma satt inann mig så skulle jag säga Martina, Moa, Wilma och Anna (mitt namn!) ocv, så det var synd om killen som satt sist, fick säga allas namn, haha!! Sen gick vi till tekniken och då fick vi knyta knopar (!?), tex rådmansknop mm, fattade inte så mkt, Moa och jag satt mest och försökte göra en sån där knop som man hänger folk med, haha! (Man skulle typ göra det, tror jag!) Sen skulle man göra ngn annan knop också, den var svåtare så vi gjorde lasson istället (om jag minns rätt!) Sedan gick vi på lunch, det var kötbullar och makaronstuvning, sen när vi stått och köat ett tag och fått vår mat, såg vi (Läs: jag, haha) att det fanns vanliga makkaroner på andra sidan (en annan kö! Orättvist, men vi (Moa och jag) satte oss vid Martinaoch de andra och tvingade i oss våran mackaronstuvning. Sen gick vi ut i centralhallen och pratade med Kalle, och då kom Martina bakifrån och skrämde mig, och jag skrek till, ganska högt tror jag. Satt alla tittade, några killar från klassen titta ner på oss och skrattade, taskigt tycker jag. Sen gick vi och hade matte och när läraren bpratade började  min mobil vidrera i fickan för att Joanna ringde, pinsamt. Men som tur var hördes det inte, frågade Kalle.
Sen så fick bvi gå fram i turordning och hämta böcker mm, och sen hittade jag inte min penna när jag kom tillbaka till min plats, så jag skulle fråga Moa om hon hade tagit den, men istället för att säga Moa, så sa jag mamma, HAHA! Så vi började typ asskratta jättemycket, och alla tittade på oss, men det gick liksom inte att sluta skratta, eller hur mamma, nej förlåt moa meande jag ju ;) ;)
Sen hade vi lite mattematik och sen slutade vi klockan 12 typ =)

Efter skolan åkte jag hem till Moa och vi gjorde lite busiga saker och sen kom Joanna så vi snackade lite mm.

Nu ska jag sluta snacka och gå och baka istället!
Glöm inte frågestunden!
http://alaanna.webblogg.se/2011/august/fragestund-1.html#comment



VAD HAR NI GJORT IDAG?? - Kommentera!!


Hur vill du ha headern?

Omröstningen Hur vill ni ha headern? är en tjänst från fnul.se där du enkelt kan skapa din egen omröstning!



Snälla rösta!

Fråga om designen!

Omröstningen Vilken färg vill du ha i nya designen?? är en tjänst från fnul.se där du enkelt kan skapa snabba enkäter!

 Vore superglad om du ville rösta, tar bara någon sekund!


Röösta!

Hej! Blir mer än glad, om ni röstar på mig i bloggriket!
http://bloggriket.se/?visa=nya
http://bloggriket.se/?visa=nya
http://bloggriket.se/?visa=nya
http://bloggriket.se/?visa=nya
http://bloggriket.se/?visa=nya

Tidig morgon- mobilblogg

Hej och Godmorgon på er! Ska snart hoppa upp ur soffan och göra iordning min frukost. Blir väll en macka, fil och flingor och o'boy som vanligt. Vad intressant för er att veta vad jag äter förresten. Idag ska vi ha so dom första lektion, sen kommer jag inte riktigt ihåg vad vi ska ha mer, men jag slutar tolv. Sen kanske jag ska fråga Moa om höj vill najs eller så med mig idag, fast det beror på om hon har fotboll eller inte. Nu börjar klockan bli mycket så jag ska ta och gå upp och göra frukost . Hejdå!! Tack för alla kommentarer igår, och alla ni som besökte min blogg igår! Stort tack, hoppas på Loka bra statistik idag igen :) :) ledsen för att ni får så mkt mobilinlägg på mornarna mm, men jag vill inte starta datorn. Vilken tid börjar ni skolan?

DANCE as if you just don´t care ♥

↑ Den texten tår på mitt nya knallrosa linne =)

Hejhej bloggen!
Har precis käkat lite Ben och Jerry´s och ska nog snart gå och byta om till pyamas mm. Sen ska jag typ titta på tv och sen ska jag gå och sova för jag måste ju typ gå upp vid 6...
Men hursomhelst så har denna dagen varit toppen, massor med besökare, rolig orienteringstävling mm.

Men måste stänga av datorn nu.

Tjing!

GLÖM INTE FRÅGESTUNDEN!!
http://alaanna.webblogg.se/2011/august/fragestund-1.html#comment


rolig bild på Wilma =)


BRA STATISTIK!

När jag senast tittade in på bloggen hade jag ca 34 besökare, nu ligger sttistiken uppe i 57! Jag är himlans glad, dock är jag några av de 57, för jag har förhandsgranskat några ggr. MEn det är högst 10 ggr. Är superglad, men skulle bli ännu gladare om ni ställde en fråga i frågestunden! Tar bara någon minut, så snälla gör det, skulle bli jätteglad då och ni får ju en länk till eran blogg när ni ställer en fråga! Så kom igen nu!!

Juste, satte in en ny design lite snabbt bara för jag ville inte ha en strandard design.
vad tycker du/ni om den nya desigen?
Kommentera!
Kan du inte se den? Tryck på F5!!

Snart ska jag ev. ut och gå med mamma och hundarna, vi får se. När jag kommer hem ska jag sätta mig vid tv:n och äta min Ben och Jerry som jag köpte igår!



Bilder i repris!


I´m in loove ♥♥♥♥♥


http://digitalfoto.fpgroup.se/default.asp?id=3748&sida=1037
http://www.kamerabild.se/nyheter/kameror/mer-om-canon-eos-7d-1.240856.html

Håller på att läsa flera artiklar om min nya kamera (som jag inte fått hem ännu) den verkar sjukt bra hitills, bättre än 5d mark II vad jag har läst hittills iaf!!
LÄNGTAR SJUKT MYCKET TILLS JAG FÅR ÅKA OCH HÄMTA DEN!! ♥♥♥♥


FRÅGESTUND!!!


Kom ihåg att ingen fråga är för pinsam eller dum, jag svarar på allt!
Fråga gärna saker du inte vet om mig, eller fråga något du har undrat över länge- detta är ett jättebra tillfälle att få reda på mer om mig!!
Kom ihåg att du kan vara anonym om du vill!
jag svara när jag har fått in lagom mycket frågor!
Vad väntar du på? Sätt igång att fråga!!

Har du blogg och ställer en fråga? Jag länkar dig i inlägget!

Lagom bra sprunget

Tjaba Tjena! Kom hem från en orienteringstävling för några minuter sedan, gick väll helt ok. Gick väldigt segt, sprang inte så mkt eftersom det var så mycket kompasskurs och sen missade jag min start också. Blev lite fel ned tiden kan man nog säga... annars gick det helt ok. Just nu håller jag på att somna för jag är helt slut, låter kanske lite konstigt eftersom att jag inte sprang så mkt, men jag sprang väldigt mkt på slutet (mellan typ 5- 11 kontrollen) och deb gick jag upp tidigt också. Men jag måste hjälpa Tilda att bygga upp hennes prinsseslego stad som jag tog ner igår, hehe. Sen ska jag kanske höra av mig till Martina, beror på hur mkt klockan är. Ikväll ska jag kanske baka något också, troligtvis kladdkaka eftersom att den är slut :( Nu måste jag hjälpa Tilda... Hejdå!!!

Sticker iväg ett tag nu

TJA!
ska alldeles snart iväg på en orienteringstvling, borde komma hem vid två halv två, så vi hörs då!

HEJDÅ!!


Hos Rebecca

Tja!! Just nu sitter jag hos Rebecca och tittar när Frida (beccas storasyster) försöker dra ut en tand på Lias (Beccas lillasyster) kompis, och dwt gör inte ont på henne!! Vi har precis fikat och just nu sitter vi och tittar på facebook, eller hon gör det, jag bloggar ifrån henne iPhone. Idag har vi typ tittat på Sunes sommar, ätit lunch, tittat på mer film, "pysslat", fikat och nu så sitter vi vid datorn/ mobilen :) vad vi ska göra sen vet jag inte riktigt just nu, men vi hittar säkert på ngt. Jag tänkte bara uppdatera er och bloggen lite och säga att det vore jätteskojigt om ni kommenterade oftare osv. Det är ju roligare och blogga om man får kommentarer då och då, ni som bloggar själva håller kanske med mig. Nu ska jag sluta döda Rebeccas mobilbateri!! Ha det bäst så ses vi om ett tag! Tjoflöjt!! Vad ska ni göra idag eller vad har ni gjort idag??

♥♥♥ Canon Eos7D ♥♥♥

HEJ HEJ BLOGGEN!!
Och nu till rubriken...

JAG HAR VUNNIT EN CANON EOS7D!! ♥♥♥
Är så himlahimla glad! Nackdelen är att den inte har kommit än, men kan fortfarande inte tro att jag vann den! så det kommer bli asmyckety bilder här i bloggen framöver!! Jag tänkte även vänta en anning med designen tills jag har fått kameran, så att det blir finare bilder osv.

Nu ska jag kila iväg till Rebecca så ni får ha en trevlig lördag så hörs vi senare =)=)

BYEBYE! ♥

En blondin kommer in i garnaffären:
- Jag skulle vilja köpa gardiner till min PC!
- Man ska väl inte ha gardiner till en PC?
- Men hallå... Jag har ju Windows!

HAHA! Vill ni se mer roliga historier här osv?


Tacktacktaack!!

Taaaaaack allihopa för att ni har besökt min blogg idag, har haft 30 besökare och jag är jätteglad för det, med tanke på att jag har haft bloggen i bara ca två månader, tack igen. ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Nu ska jag sova snart för jag aja gå upp vid 6 imorgon bitti, snark... sen ska jag möta upp Joanna och Moa utanför henne 20 i 8 så jag har ca 90 minuter på mig alltså, jag måste hinna! Annars blir det pinsamt, första dagen på högstadiet och jag kommer försent, nej tack :p Nu ska jag sluta skriva och sova! Godnatt, dröm sött så hörs vi kanske innan skolan börjar imorgon!

Instuktionsvideo, Hur man fotar en humla


Titta och njut, asrolig!

Gympa

i mitt hjäta

Gäst blooooggning by:Rebecca

Hej! Hejsan alla snälla sitter här hos Anna och fixar me vår blogg! www.touchitnow.blogg.se läs gärna den men fortsätt att läsa annas blogg! Hon kommer inte lämmna den ;) Kom ihåg att kommentera också så kan hon läsa era bloggar! Aja nu ska vi fortsätta me designen+headern! Men kom ihåg sluta aldrig läsa annas blogg och ta gärna en till på vår gemensamma blogg! Ha de braa/Reeeebecca

Second last day of freedom

Tjoflöjt allesammans!
Idag är det näst sista dagen i "friheten" haha. Jag fick precis ett brev från nya skolan där det stod vilken mentor jag ska ha, en som heter Anna -.- jobbigt värre det här! Men det blir förhoppningsvis bra, första dagarna slutar vid klockan 12.00!!

Just nu är mamma och handlar men när hon kommer hem ska jag och Tilda baka Kärleksmums ♥ och göra Rabarber drink typ=) och så tänkte vi bjuda över mormor och morfar.

Men hon kom precis hem nu så jkag ska börja baka med Tildan nu!
TJOFLÖJT!

Tillbaka

Tjoflöjt!
Som rubriken lyder, jag är tillbaka! Jag kan ju iunte direkt säga att jag har haft bloggpaus men något i den stilen. Under tiden jag har varit borta har jag bla varit på gymnastikläger, en galet rolig helg tillsammans med 45 st gymnaster och tränare! Det var verkligen hur kul som helst! Dom hade en massa sakert som vi kan drömma om, sockerbitar, trampolintrack, tumblinggolv och trampoliner mm. Asnice! Lärde mig flera nya saker och i lördags tränade jag mellan 10 på morgonen och tio på kvällen, det var lärarlett till 5 men sen fick man hoppa och lite så så länge man ville, jag tyckte att det kunde vara kul att träna (hoppa och göra volter) till klockan tio för då skulle jag ha tränat (hoppat och göra volter+ den lärarledda träningen) i 12 timmar. Blev ganska rörigt men aja.

Jag tänte fortsätta jobba lite med designen nu och sedan eventuelt baka något=)


Bullar skulle inte vara helt fel....

Att göra/packa-lista

Att göra lista
Skriva klart ilägget
  ♥ Äta+ titta på tv
♥ PACKA
♥ Spela minigolf
♥ Packa ännu mer
♥ Titta på tv

Packningslista
Träningskläder
♥Dräkten+ sammetshortsen
♥Springbyxorna
♥Det ljuslila och blåa linnet
♥Springshortsen
♥Min blåa t-shirt
♥ Elitskor ggr 2

Övrigt
♥Madrass+ sängkläder
♥Vattenflaskan
♥Toalettartiklar


99 frågor

1. Vem är du? Mig själv
2. Ålder: 12
3. Personlighet: Glad, snäll, rolig, busig osv
4. Sjärntecken: Jungfru
5. E-post:Inte ens jag är så dum och ger ut den!
6. Jag kommer från: Sverige :D
7. Jag bor: Samma svar som på fråna 5!
8. Mentalitet: vad är de? hehe
9. Civilstatus: Singel
10. Spel?: Monopol är ju ganska kul
11. Mac eller PC? Mac!
12. 1024*768 eller 800*600?: Ursäkt?
13. Internet Explorer eller Netscape? vet inte vad netscape är så internet explorer
14. Din bästa egenskap: Glad och snäll kanske
15. Din sämsta egenskap: Envis och supersur när jag är sur kanske?
16. Husdjur: Två hundar,  en hamster
17. Familj: Mamma, pappa, och syster
18. Kroppsdel du har mest nytta av: Alla skulle jag tro
19. Kroppsdel du tycker bäst om:Benen, annars håret
20. Jag sover: I min rosa pyamas i min säng?
21. Djur jag är lik: Apa kanske
22. Tror du på något?: Nixit
23. Frisyr: Hätsvans eller rotfläta
24. Hårfärg: BLOND!
25. Ögonfärg: Blue
26. Längd: 15 någonting
27. Vikt: Den du!
28. Skostorlek: Den du
29. Gillar: Flickisar och lite andra bra saker
30. Ogillar: Mobbning, brå och stora läskiga hundar med vassa tänder
31. Favoritmat: spagetti och köttfärssås :D
32. Favoritglass: magnum eller Ben och Jerry´s Baked Alaska
33. Favoritdessert: Något svalt typ något glassigt eller så, haha!
34. Favoritpizza: Hawaii
35. Favoritdryck: Mjölk, saft, vatten och sprite
36. Gillar du godis? JAAA
37. Isåfall vilken sort? ALLT!!
38. Min favoritdrink: Sprite, Ramlösa och saft bål!!!
39. Min favoritfilm: Spy Next door
40. Min favoritdag: fredag-Lördag-dagen
41. Min favoritklädesplagg: Bra fråga, min Ziperall kanske
42. Min favoritbok: Godnatt Mister Tom!
43. Min favoritmusik: MASSOR!
44. Min favoritlukt: Vet inte
45. Min favoritblomma/planta? haha, har ingenaning
46. Öl eller vin? dricker inte sånt ;)
47. Liknar du en kändis? Nope
48. Senast köpta skiva: Fick en av mamma förra veckan, annars var det det Calles skiva, julen 20099 tror jag! 
49. Senast film på bio: Poppers Pingviner
50. Bästa låten i världen: vet inte
51. Senast lästa : En dum bok på engelska som jag läser fortfarande, kommer inte ri,ktigt ihåg vilken den förra var...
52. Favoritförfattare: ingenaning
53. Skriver du dagbok? nej men bloggar :)
54. Bästa årstiden: Sommar och Vintern! Höst och vår är också bra, men fyller liksom år på hösten satt...
55. Älsklingsfärg: ROSA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
56. Skulle aldrig ta på mig: Ett par kallingar, haha!
57. Vad ville du bli när du var liten? Veterinär
58. Blev du det? har inte blivit något än
59. Brinner för: Gymnastik och foto kanske
60. Sportbil eller familjebil? Familjebil
61. Katt eller hund? DOG!
62. Har du nån nojja? Kan du ta det en gång till?
63. Fobier? Blod, mörker
64. Deppig eller glad? GLAD
65. Politiskt insatt? Det där fattar jag inte
66. Värdesätter du ärlighet? Fattar inte, I´m blond you know!
67. Brukar du dra "vita lögner"? Vet inte riktigt
68. Är det ok med vita lögner? kanske
Har ett spel som typ heter "Den glade Myttomanen"
70. Har du pojkvän/flickvän? Nixit
71. Är du kär? Nepp
72. Hur tidigt stiger du upp? De beror på om de är skola eller inte
73. Är det bra eller dåligt? haha, vet inte..
74. Vem/vilka vet mest om dig? vet inte riktigt
75. Gillar du att slåss eller? Det beror på
76. Vad har du på dig just nu? Chinos, linne och bolero
77. Vad ska du göra ikväll? Gå och sova
78. När var du senast riktigt full? Har aldrig varit de! ;)
79. Är du seriös? Häer är jag det men inte på MSN
80. Hur många väskor äger du? Ska jag börja räkna?
81. Hur många bilar har du/ din familj: en
82. Hur många biologiska syskon har du?är det ett sånt som har samma mamma och pappa? Ett isånna fall
83. Isåfall, vad heter de? Tilda
84. Hur många timmar sover du per natt?Vet inte riktigt
85. Vem är snyggast i världen? Vet inte
86. Vad är du allergisk mot? Nothing
87. Ska du duscha idag? nej
88. Vad är det för veckodag? Onsdag
89. Vad är det för datum idag? Bra fråga
90. Vad gör du nästa år? Vet inte
91. Är du likgiltig?Ta det igen
92. Hårdrock eller synth? vet inte..
93. Är du uppväxt i stan eller på landet? både och
94. Har du utländska föräldrar? nej
95. Gillar du att laga mat? ibland
96. Märkeskläder eller secondhand? inte secondhand!
97. Hur många par skor har du? tre-fyrta tror jag
98 Vem är snällast just nu? alla!
99: Var har du ont? I min lilltå som är i baklås

Snarkkk
ZzzzZzzzzZZZZ

Ny design

Tjoflöjt!
Som ni kanske ser så har jag en ny design, men dock är denna bara tillfällig, blev superfult med det vita till vänster om headern. Tror att sdet blir vänster, eller blir det eran höger, nej det blir det inte. Men ska  göra en ny design, mycket snyggar, hoppas jag iaf. Om ni iinte kan se den, tryck på F5!
Vad tycker ni Hiss/ Diss?

Dag 9 – Min tro

Jag tror inte direkt på gud eller så. Men jag är döpt i en kyrka och hemma har vi krubba över julen. Men jag ber inte eller går i kyrkan eller sånt. Alltsdå för mig så betyder ordet tro både lite och mkt. Både tro på gud och att tro på spöken och lite sådär. När jag var yngre trodde jag lite på spöken, men inte nu längre. Jag vet inte, men jag tror inte på gud eller något sånt där. Men ngt jag tror, det är att det kommer bli en bra dag imorgon=)

Varför hade blondinen fotavtryck på dataskärmen?
- För att hon försökt gå ut på internet.

Hur ska man avsluta detta inlägg då?
Jo, med en fin bild och en rolig vits!


Dag 8- Ett ögonblick

Ett ögonblick jag sent kommer glömma var när min gymnastikgrupo vann silver, och jag var bedömd på så gott som allting! För flera är sedan vann min förra gymnastikgrupp våran första medalj (min första gymnastik medalj) guld!! Dock var jag inte bedömd på någonting, men jag blev så glad ändå. Jag har väldigt många "ögonblick" jag vill dela med mig av men jag tror inte att ni skulle orka läsa alla, haha. Förstod inte riktigt "uppgiften", vissa lägger upp foton andra gör som jag. Detta var min tolkning av Dag 8

Dag 7- Min bästa vän

Jag kan omöjligt säga venm som är min bästa vän. Moa har jag känt så länge jag kan minnas, har föest minnen med henne och vi har alltid kul tillsammans. Martina är supersnäll och jag kan lita på henne. (Det kan jag på Moa också, men jag tänkte att det var roligare för er att läsa om det stod olika på varje person och inte samma hela tiden)  Wilma har jag känt ganska länge, halva mitt liv typ, också en jättesnäll person, vi "bråkade" för ett tag sedan men jag är väldigt glad över att vi "hittat tillbaka" till varandra. ALva och Hannah är också supersnälla och roliga, dom kommer från gymnastiken, jag har inte känt dom länge alls (framförallt inte Alva, Hannah har jag känt i ca 1 år) men jag känner ändå att dom är så himla snälla och roliga så att dom MÅSTE få stå med på "listan"

Jag gillar verkligen mina kompisar och är superglad över att jag fått lära känna er. Men det är väldigt svårt att sätta ut någon som är min bästa-kompis. Det skulle både kännas väldigt taskigt mot dom andra och sen har jag svårt att välja och jag vill igentligen inte välja en person heller, vad taskigt mot dom andra!

Just nu går det inte att ladda upp bilder


Agillity

Tjabatjena!

Jag kom just in från att ha plockat tomater i växthuset.
Tidigare idag har jag och mamma varit på Rusta och titta efter ett bord till mormor och morfar, men vi hittade inget :( Jag ska alldreles nart börja småfixa på en header, vi får se hur det går, är osäker på hur jag vill ha den, men det ska nog gå bra. Funderar även på att ladda upp bilderna från dagen när jag var med Wilma. Jag måste visa  er bilderna från Kolmården också! Så det blir mycket bilder i bloggen framöver =) På lördag ska jag åka på gymnastikläger och sova kvar tills på söndagen, kommer hem vid sju på Söndag kväll skulle jag tro.
När jag har gjort headern (eller börjat) tänkte jag ta med mig Morris ut opch köra lite agillity, var väldigt lämngesedan, men blev väldigt sugen på det. Kommer troligtvis filma så att ni får se hur duktig han är ♥

Tänkte börja på headern nu
Ha det så bra så bloggar jag mera sedan


Morsning

Tjoflöjt allihop! Idag verkar solen hälsa på, så jag kommer troligtvis inte göra lite på designen som jag hade tänkt. Jag kanske för det ikväll eller så, fick till skuggan i rubriken också. Snart ska jag gå och klä på mig och sedan gå ut och hoppa studsmatta skulle jag tro, kan hända att jag filmar också. Sen måste jag göra dag 7 ( tror jag det var) och dag 8 eftersom att jag glömde bort att göra det igår.... Men nu ska jag gå upp och göra mig iordning! Hejdå!!

Hemmaa

Vi kom hem vid ungefär 20.00, resan gick bra, lite småköer bara =)
När vi kom hem gick Tilda och jag och hämtade Kajsa och Morris hos mormor, som jag har saknat dom, både hundarna och mormor och morfar, haha! Håller på att ladda upp alla bilder nu och när jag har skrivit klart detta inlägg ska jag gå och äta något skulle jag tro. Jag funderar på att göra en videoblogg imorgon, vad tycker ni, och vad ska jag prata om, har verkligen inga ideér är bara sugen på att videoblogga, haha!

Haha, ignorera mitt ansikte


Åker nu

Nu ska vi snartbörja dra oss hemmåt, eller förstska vi ju till Smultronstället!
Jag ska även övertala pappa att köpa Samsung S5230, för hans tfn suger!!
Nu ska vi åka
Hejdå

10 saker ni kanske inte visste om mig...

♥ Jag älskar färgen rosa, hela mitt rum är rosa, och hälfen av kläderna i min garderob är också rosa, haha.
♥ Jag är inte så förtjust i att vara ensam hemma, har sett för mycket på Morden i Midsummer, hehe.
♥ När jag skriver ett inlägg brukar ajg oftast gå in på andra sidor bara för att. Så det tar ghanska lång tid att skriva ett inlägg.
♥ Jag älskar att göra flickisar, men nu har jag börjat gilla att göra volter mer och mer.
♥ Jag är jättedålig på att plugga, brukar oftast börja lite sent. När vi hade engelska diagnos dagen innan vi hade religonsprov, pluggade jag bara på engelskan, så jag hade en dag på mig att plugga typ 20 sidor... Men jag fick ändå 48/ 50, väldigt bra måst jag säga
♥  Jag brukar typ börja gråta när det blir repor på kameran eller mobilen, ni skulle bara veta när jag tappa kameran i asfalten eller hade min gamla mobil tsm med min två enerationer till baka kamera och hade två repor på den, som var stoa!!
♥ Jag  gillar att skrämmas,men det blir oftast inte så lyckat, dom jag skrämmer brukar oftast upptäcka mig...
♥ När någon skrämmer mig reagerar jag först efter ca 10 sekunder, och snacka om att jag hoppar till och skriker då, kort sagt, jag är väldigt lättskrämd.
♥ Jag bråkar ganska ofta med min syrra, mest för att hon inte vill göra något, bara spela Nintendo och så
♥  Jag har svårt för att sova borta, har typ fobi, men det ska jag ändra på!


Några låtar bara






Vilken frysyr passar jag bäst i?


1. Utsläppt.


2. Hårspänne i luggen



3. Rotfläta i luggen

Good moorgoon

Tjoflöjt mina vänner! Jag vaknade för ca 20 minuter sedan, vaknade när Tilda klädde på sig... det för inte så mkt eftersom att jag snart ska börja gå upp tidigt, när skolan börjar. Om jag ska vara riktigt ärlig ska det bli ganska kul, med tanke på att jag börjar på en ny skola, och i en ny klass, dock är typ en tredjedel från min gamla klass :) men lite nya människor blir det iallafall. Idag ska vi åka hem :( det vill jag förstås inte men när vi kommer hem ska vi åka ut till landet och då ska jag fråga Moa om hon har lust att komma ut ngn dag, vi bestämde jättemånga saker i vintras som vi skulle göra i sommar, blå åka ut till varandras landställen, men det har inte blivit av, så då måste ju jag fråga henne om hon vill komma ut någon dag! På torsdag ska jag ÄNTLIGEN åka till doktorn med min lilltå, den är i baklås, alltså det går inte att böja den! Min teori är att den har brutits och sen läkts ihop fel, men jag har aldrig haft så ont i min tå som man har när man bryter en tå... vi ska hursomhelst åka och titta vad som är så tokigt med den. På hemvägen idag ska vi stanna vid Söderköping och äta glass på Smultron stället, det är en stor glass restaurang som finns där, det finns väldigt stora glassar där! Goda är dom nog också! Nu ska jag ta och fixa iordning min frukost, o'boy, haha! Hejdå!

Knasigt + dag 4 och 6

Tjaba tjena hallå!
Jag upptäckte nu att alla inlägg och så inte kommit upp på bloggen, eller så är det jag som bara har inbillat mig att jag gjort några, hehe. Just nu är jag i Linköping för er som har missat det. Vi har det jättebra och superkul. Igår tillbringade vi hela dagen på stan och hittade mycket skojjigt, fick med mig tre tröjor från Gina Tricot hem för 127 kr, mammas pengar =) ett av de linnen jag köpte kostade i vanliga fall 129 kr, men nu bara 29, snacka fynd!! Sen hittade jag ett par svarta stuprörsjeans för 500:- också mammas pengar, haha! Sen hittade jag mecket mer, bilder på allt kommer upp på måndag skulle jag tro=) Nyss kom pappa som varit hemma sen vi åkte, men haft sällskap med doggisarna. Men jag tänkte göra de dagar jag missat i dagskalendern nu så ni får ha det så bra!
_________________________________________________________________________________________

Dag 4- Det här åt jag idag

Till frukost drack jag oboy och åt fil och flingor. Sen till lunch åt jag pannkakor på Kolmården=) Dagen avslutades med Tacos.

Dag 6- Min dag
Först så vaknade jag (intresseklubben antecknar!) vid halv åtta (ingegerd väckte mig för jag tänkte att det kunde vara kul att se hur tidigt Tilda vaknar.Då satte på mig min ziperall, sen satte jag mig i soffan och halvsov. Sen gjorde jag iordning min breakfast, O´boy, haha! Sedan tror jag att jag satte igång datorn i tv:n, guldfiskminne, haha. Sen iallafall såg vi (Tilda och jag) Flyg 29 saknas, ganska bra serie faktiskt. Sen böt jag om och lite sådär och sedan tog vi taxin (Magnus skjutsade oss) till Busfabriken. Det gick superbra på trampolinerna som dom har där, gjorde  pikhalvskruv och lite volter mm. Sen frågade mamma om jag inte kunde testa rodat flickisflickis för som har fyra trampoliner och två är mitt emot varandra med en liten "gång" emellan, så sprang på ena, gjorde inhopp, satte händerna på kantskyddet och landade med fötterna på trampolinen och gjorde två flickisar, inte så svårt. Fast om jag ska vara ärlig tror jag inte att ni fattade så mkt av vad jag sa, tur att mamma filmade! Kan lägga upp alla filmer och sånt när jag kommer hem. Sen var vi där i 3 timmar och vi körde kull, Tilda och jag alltså, ganska kul eftersom att det är SÅ STORT! Nackdelen är att det är så mycket tunnlar som är väldigt jobbiga at komma igenom när man bara hart shorts på sig, sen är ju tunnlarna ganska små också... Nog om det nu. Sen vid halv 2 åkte vi "hem" (Till Ingegerd och Magnus alltså) och åt pannkakor och duschade och sedan tittade vi på resten av Morden i Midsummer som vi såg början på igår, The Fisher King hette det. Sen åkte Ingegerd, jag och Tilda och såg på bio, Proppers Pingviner hette den och den var superbra! Och rolig var den vberkligen, måste ses om, pappa måste verkligen se den, hans humor rakt igenom, tyckte jag och Tilda. Sen gick vi vidare till Bosses glassbar och Tilda och jag fick en "Barnens glass" i var och det var jättegott! Jag blev verkligen supermätt, men gott var det. När vi kom hem tittade vi på Merlin och sen satte jag mig vid datorn. Sen var det dags för middag och det var gott, vet inte vad det hette. Sen fick jag tillbaka till datorn och chattade med Elin på fb. Sen började vi titta på Bond och det gör vi fortfarande.

Landet del 1



Dag 5 – Mitt rum.


Dag 3 – Mina föräldrar.

Min mamma heter Kristina och pappa heter Magnus.
Mamma är tandläkare, huh. Min tandläkare dessutom. Men hon är jättesnäll och är den som är den försiktiga typen, Tilda och jag får inte göra "farliga" saker på studsmattan när ingen vuxen är hemma. Dessutom är hon världens badkruka, pappa doppade sig för första gången iår på påskdagen, mamma har inte badat i havet än...  Pappa är den som låter mig göra mest saker, han låter mig göra betydligt mer saker än vad mamma låter mig göra, men igentligen gör inte det så himla mycket.Jag älskar mina föräldrar och kommer alltid göra det.


Mamma och pappa, ingen blev bra på bilden, haha

Linköping!

Tjoflöjt allihopa!
Idag ska jag, mamma och Tilda åka till Linköping där Ingegerd och Magnus bor. Pappa kan inte följa med eftersom att han jobbar, men troligtvis kommer han ner på Lördag och tar med oss hem på Söndag=)  Eventuellt åker vi till Söderköping ochkså och äter glass på Smultronstället! Vi ska gå på Busfabriken tror jag (Trampoliner!! ) och Kolmården (vet inte riktigt hur det stavas) och gå på stan och en massa annat kul! Vi tar säkekert en sväng till Bosses glassbar också hoppas jag, dom har jättemycket kulglass =) Det blir säkert jättebra, det är synd att inte pappa följer med bara! Vi åker först buss till tågstationen och sedan åker vi tåg till Linköping =) Och när detta inlägg publiseras sitter jag nog på bussen eller väntar på tåget, jag har ingen aning, hehe. Vi åker nog med tåget klockan tolv, så vi är framme runt två=) alltså sitter jag på tåget nu=)

Vi hörs!

Ganska gammal bild som ni kanske ser, bilderna är tagna med min
 gamla dåliga Samsung kamera.


In a dubbeldäckare

RJust nu befinner jag min överst och längst fram i en dubbeldäckare, väldig kul med Internet tycker jag, då kan jag blogga och massa annat. Jag har en svag känsla av att ni undrar vart jag ska någonstans. Men fer bi in på bloggen senare idag så får ni veta det! Jag är lire evil, haha! Det ska iallafall bli jättekul tycker jag, men jag lär sakna pappa som är hemma och jobbar. Jag har fixat tidsinställda inlägg för donhär dagarna jag kommer vara borta, idag, Torsdag, Fredag och lördag, jag åker hem på söndag. Men jag kommer blogga under veckan också, så bloggen kommer inte vara gjord av tidsinställda inlägg. Bra va? Sen kommer även en liten röstning upp under helgen, men han inte lägga in alla bilder, så det blir en halv omröstning, fortsättningen kommer upp på Söndag eller måndag. Men då vet ni att bloggen kommer vara uppdaterad under tiden jag är borta. Jag ska fixa lite fler tidsinställda inlägg nu tror jag, och lägga in bilder senare, eftersom att det inte går när jag mobilbloggar, alltså lägga in bilder. Det suger!!!!! Men nu ska jag fixa lite tidsinställda inlägg och ev. ladda ner nya spel. Hejdå!

Dag 2 – Mina kompisar.

Jag kan säga en sak om mina kompisar- dom är bäst!
De kompisar jag är med mest är Moa och Martina, fast jag är nog allra mest med Moa, eller nej, eller jo. Sen brukar jag även va med Wilma, Magda, Kalle. Men nu i sjuan kommer jag även att  få nya kompisar, eftersom att jag ska byta skola. Jag har känt Moa så länge jag kan minnas, men runt 3:an och fyran tror jag att det var, var vi typ värsta fieénder! Haha, i 5:an hade vi inte så bra kontakt, men vi pratade men träffades aldrig på fritiden. Men det var nu i sista termminen på sexan vi blev som kompisar igen.
Mina kompisar och jag brukar göra en massa olika, roliga saker, bada, baka, fota, spela kort, sitta vid datorn och mycket mer, i skolan brukar vi typ gå runt och prata, klättre i snöhögarna (det gr jag mest med Moa eftertersom att det var hon och jag som var "töntiga" och hade täckbyxor på oss iår=) Wilma hängde också på ibland. Vi gör en massda olika saker och jag älskar mina kompisar, vet inte riktigt vad jag skulle göra utan dom.


Moa på bussen hem efter något museeum.
Mobilbild därför dålig kvalite

Som ni ser så har hon långt hår i verkligheten

ett bevis på hur kul vi har tsm, ritar varandra i ansiktet med whiteboardsbennor, haha!
'
Moa blev en gubbe och jag dalmatin



Magda (tagen med gammla kameran=dålig kvalite)

Wilma, Vilma, Fille och Elin


Martina


Vad vill ni se mer av i min blogg?

Omröstningen Vad vill ni se mer av i bloggen? är en tjänst från fnul.se där du enkelt kan skapa omröstningar!

 

Skulle bli så hilma glad om ni ville rösta, tar bara ngn sekund!


Vad gör jag uppe såhär tidigt....

...Jo, jag har sjungit för Tilda som har amnsdag idag,  fast det är ju ganska bra om jag börjar gå upp tidigrae nu eftersom att jag måste gå upp tidigt när skolan börjar, typ vid sex, fast idag gick jag upp kvart i åtta.SÅ det blir nog bra, men jag verkligen inte vad jag ska göra nu fram till halv tio,  å det är "långfilmen"i "Sommarlov"Men jag kan ju försöka få någon ordning i stilmallen iallafall, sen kan jag ju läsa, blablabla.

Igår så åkte jag med Rebecca och badade vid fem och sen åkte vi hem en kvart senare för att det var kallt och fanns inget att göra, så vi åkte hem till henne och skulle försöka fixa någon blogg, men vi gjorde typ två stycken brar för att vi var duktiga och glömde bort lösenordet, och nej, jag kommer inte ta bort denna blogg, den kommer att vara precis som vanligt =) Sen gick jag hem och åt, kyckling, ris och currysås, gott.  Sen målade jag naglarna, knallrosa och sedan stack jag hem till Rebecca, och när jag hade vart där i typ tio minuter ringde mormor och sa att dom hade fått min ziperall!! Den är så himla jätteskön, bara lite stor, men aja. Sen gick vi och badade, jag blev iputtad, men vi badade i ca ien minut för att det var kallt, enligt Rebecca. Så vi gyck och hoppade studsmatta istället, jag testade bla hur många saltosar (bakåtvolter) jag kunde göra, och medans jag höll på och voltade gick Moas föräldrar förbi, och sa hej, och jag hörde inte, så sjag skrek hej efter dom istället, hehe. sen gick vi in och försökte få någon ordning med bloggen, men det gick inge vidare, men vi fick till en iaf, och en header och en bakgrund.

Idag vet jag inte vad jag ska göra, vi ska äta tårta, eftersom att Tilda har namnsdag, sen vet jag inte, ska testa en grej på studsmattan, sen vet jag inte mer. Tvätta håret ska jag göra också.

Men nu ska jag försöka få någon ordning i stilmallen.

Hejdå!


Dag 1 – Presentera mig själv.

Som ni alla borde veta vid det här laget heter jag Anna. Jag kom till jorden den 6 September för 12 år sedan och namnet blev Anna Kristina Emilia -Efteranm-. Först tyckte mamma att jag skulle heta Ebbe, men det namnet var inte mormor så förtjust i, om jag ska vara ärlig hade jag inte haft något emot att heta Ebba, Anna är väldigt tråkigt tycker jag. Hade jag varit en kille hade mitt namn varit Felix.
Jag går på gymnastik tre gånger i veckan, i ett ut-lag, ingentligen skulle jag hoppat upp i ett RM-lag i början av året, men jag tackade nej eftersom att jag trivs superbra i mott lag som jag går i nu, men visst skulle jag vilja utvecklas lite mer, men har fått tre toppenvänner som går i  mitt nuvarande lag, Lotta, Alva och Hannah. Dock vet jag inte om Lotta tänker byta grupp eller inte, hoppas inte det iaf!
Men hur som helst, min familj består av mamma Kristina, Pappa Magnus och min lillasyster Tilda, jag älskar min familj supermycket! Vi har även en hamster som heter Laban.

Vi har även två mellanpudlar som heter Kajsa och Morris, Kajsa är svart och supersöt, men hon tycker INTE om att man bär henne och hon lyssnar inte på mig, men pappa och mamma har hon respekt för, hon äter supermycket, vilket är både positiovt och negativt, alltså hon blir ju lite tjock, älskar att leka och brukar sitta och titta ut genom fönstret 24/7, och hon morrar när hon ser en katt! Morris är raka motsatsen till vad Kajsa är, men älskar Kajsa, när han var lite yngre, för ca 1 år sedan, gick Kajsa mer än tio meter bakom honom satte han sig ner, nu är det mer att han väntar, genom att gå saktare och så. Ropar man "Morris" gissa vem som kommer om någon sekund, jo Morris. Det gör inte Kajsa ska jag säga, om man inte mutar med godis dvs. Morris är en liten enstöring, är inte så fötjust vid lek och rörelse och andra hanhundar, juste Kajsa är väldigt rädd för andra hunder, tom små taxar, när hon var bvalp blev hon överfallen av två schäfrar, hon blev inte skadad, bara rädd. Morris har utsett sig själv till vakthund, en smal mellanpudel på 4 kg, vakthund? skulle inte tro det, men han gör det, han skäller såfort någon går förbi, sjukt irreterande men det är ju bra om det skulle komma tjuvar. Han tycker heller inte om att leka så mkt som Kajsa gör, men  gör det ibland. 

Jag äslar att fota och vill bli fotograf, fast jag vill bli pogramledar också och en massa annat! Fotar gör jag med Casio Exelim ex H-15, men vill mest av allt ha en systemkamera! Jag har nästan alltid kameran med mig och fförsöker lära mig så mycket som möjligt om fotografering.

Jag har inte direkt några idoler, men jag gillar Danny, Swingfly, Rihanna,  Swedish House Maffia, September mm. Min favoritfärg är klart rosa, som ni kommer se i designen som kommer så småningom. Jag är ganska teknisk om man säger så och kan oftast lite av varje, men en av mina favoritaffärer på stan är ju bla, Elgiganten, Expert och alla domdär som har kameror och mobiler mm. Det är bara jag som gillar att gå in i sånna butiker, mamma mår illa av mitt tjat på systemkameror, pappa fattar inte och Tilda somnar, intreserad familj?
 Jag har inte direkt någon favoritårstid, när det är i slutet på vintern-vill jag ha sommar, när det är slutet på sommarn som  nu- vill jag att det ska börja snöa. Jag ölskar julen, min favoritårstid typ, och min födelsedag såklart! Jag fyller år i början på hösten och det är både bra och dåligt, bra för att det är fint på hösten och att det finns ganska mycket i affärerna då, och jag tivs med det, dåligt för att det inte är så lång till julen, det vore lite bättre om det var längre mellanrum mellan min födelsedag och julafton, blablabla.

Vill ni veta något mer om mig är det bara att kommentera så svarar jag, såklart!
Nu avslutar jag detta inlägg med en bild på mig och min kära famlj och Kajsa och Morris!


Jag längst fram- med kameran i högsta hugg!


Ignorera min min, jag säger ju det- kameran i högsta hugg!


Min söta Morris ♥


Jag och Kajsa för ca två år sedan

Kajsa ↑


Pappa, mamma och Tilda
(ingen blev bra på bilden :P)


Dagsakalender!

Som ni kanske vet så tänkte jag börja med en dagskalender, mest för att hålla bloggen uppdaterad, men även för att ni ska lära känna mig bättre och för att det verkar ganska kul :P

Dag 1 – Presentera mig själv. 
Dag 2 – Mina kompisar.
Dag 3 – Mina föräldrar.
Dag 4 – Det här åt jag idag.
Dag 5 – Mitt rum.
Dag 6 – Min dag.
Dag 7 – Min bästa vän.
Dag 8 – Ett ögonblick.
Dag 9 – Min tro.
Dag 10 – Det här hade jag på mig idag.
Dag 11 – Mina syskon.
Dag 12 – I min handväska.
Dag 13 – Den här veckan.
Dag 14 – Bloggar jag läser.
Dag 15 – Mina drömmar.
Dag 16 – Videoblogg.
Dag 17 – Mitt favoritminne.
Dag 18 – Min favoritfödelsedag.
Dag 19 – Detta ångrar jag.
Dag 20 – Mina rädslor.
Dag 21 – Min stad där jag bor.
Dag 22 – Det här upprör mig.
Dag 23 – Det här får mig att må bättre.
Dag 24 – Det här får mig att gråta.
Dag 25 – Min släkt.
Dag 26 – Mina intressen
Dag 27 – Min favoritplats. 
Dag 28 – Det här saknar jag.
Dag 29 – En kloningsbild.
Dag 30 – Mina favoritbilder som jag har tagit.

1 månad och 6 dagar

Hej allihopa!
I lördags så träffade jag Moa som jag inte gjort på jättelänge kändes det som. Först gick vi minst en timmes långpromenad med Kajsa och Morris, vi gick ner till badplatsen och badade lite med hundarna. Sen gick vi till Moa för hon tänkte inte släppa Morris innan han hade hoppat över någhot hinder. Sen gick Moa och jag vidare hem till mig och jag började grädda plättar, men detblev inte så lyckat så Moa gick hem till sig och tog emot sina gäster och sen kom jag efter och så badade vi i hennes pool. Sen gick vi in och hälsade på "grabb"gänget som satt i soffan, och Moa sa vad dom hette. Sen gick vi och hämtde Moas dator och tittade på American Funniest Home Videos, tror jag att det var och  sen massa andra filmer. Sen så sa en pappa (alltså Moas föräldrar hade gäster där) att dom hade döpt mig till "hörru" eftersom Moa aldrig sagt vad jag hette ;) Haha! Sen gick Moa och åt hos sin mormor och jag gick hem, ígentligen så skulle vi ha setts efter maten också, men pappa tyckte vi skulle åka till landet över helögen så vi åkte dit, så jag kunde inte gå tillbaka till Moa =( Vi ska troligtvis ses  idag också, men jag har inte ringt eller så eftersom att mamma inte har kommit hem än, men jag ha smsat innan mamma åkte, men har inte fått svar än.

Nu ska jag fortsätta jobba stenhårt med designen.

Hejsvejs!


Juste det är precis 1 månad och 6 dagar till min FÖDELSEDAG!!!


RSS 2.0