Fredag hela veckan

Hej.
Jag vet att bloggningen inte alls varit bra denna vecka, men ni anar inte hur mycket läxor jag har haft! Snart måste jag sätta igång å plugga till fysik och spanskaprovet också! Idag hade jag min lediga dag (inget plugg, ingenting), när jag kom hem åt jag en risifrutti och laddade över bilder till datorn. Sedan gick jag ut och fotade lite, ni får se resultaten imorgon!

Jag funderar på vad jag ska lägga in mer i desigen jag håller på att fixa. Bilder ska in och en massa annat. Så jag vet, det är bara det att jag inte vet om allt får plats, men det löser sig nog jättebra=)
Nu ska jag nog fixa med designen och sedan gå och soova!!


det är meningen att sista bilden ska vara suddig

Hos mormor och morfar

HEJ!
Ska om ca 5 minuter åka iväg till träningen. Hoppas verkligen vi ska ha airtrack, men trolivgtvis blir det väll hopp och en långmatta, det är också kul men vi har ju inte haft airtrack på hela terminen!! Igår gick träningen jättebra, körde flickis själv igen så det var ju kul =)
Men nu måste jag åka iväg.
Hejdå!!


Akrivbild

Fixar med designen+ Idol+Glass+ Fysik= najskväll

Hejhej!
Sitter just nu i soffan och överväger om jag ska ta tag och läsa och skriva klart Fysiken, men vet verkligen inte om jag orkar. Vi ska skriva en laborationsrapport så om jag lämnar det till senare kanske jag glömmer bort. Fast jag kan ju läsa texten nu och skriva Laborationsrapporten imorgon hos mormor och morfar. Förövrigt har min dag varit smått kaos, satt och tittade på tv imorse och så tittar jag på klockan och så är hon 7.33, jag flög upp ur  soffan och böt tröja för den sm jag tänkte ha såg lite konstig ut. Sedan fick jag panik osv för jag hittade inte rätt böcker och sådär. Sedan höll jag på att glömma mobilen och sprang in igen och sedan åkte jag och mötte Moa och var typ 8 minuter försenad, oops! Men vi han i tid, vi var typ tio minuter tidiga!! Men sen så flyer dagen på osv, när jag sedan kommer hem ser jag att det är en kvinna i 60-årsåldeern som står och fotar våra blommor, haha!!Men det var ju roligt och morfar måste blivit glad/stolt eftersom att det är han som odlar blommorna typ, sedan tar ju mamma och pappa bort döda bllommor osv. Så jag tar en sväng runt kvarteret för att det skulle bli mindre pinsamt för henne och sen ville jag inte förstöra fotot heller, jag och min cykel i bakgrunden, nej, inte så fint direkt!

Sen är inte mamma eller Tilda hemma och då kollar jag på telefonen och så har jag 3 missade samtal, alla från pappa. SÅ jag ringer ju till "mobilsvar", då säger mamma att dom är hos vetrinärn med Kajsa! Då ringer jag till pappas affär och frågar hans syrra vad som har hänt med Kajsa. Det visar sig att hon var jättedålig i förmiddags och inte velat gå upp soffan och inte hälsat på varken mamma eller morfar. Så då fick hon åka till vetrinären vid tre. Naturligtvis har jag oturen att bli utelåst också. Men som tur är kom morfar och låste upp åt mig. Sen vid halv fyra kom de tillbaka igen. Kajsas ena led i ett ben är konstigt så hon ska få åka och rönka sig på onsdag, ooch det är bra. Nu har hon fått medicin och är redan bättre!

Men nu måste jag verkligen gå och läsa lite fysik!!
HEJDÅ!


design

Hej! Har suttit halva eftermiddagen och gjort en grej til designen. Nöjd kan man lugnt säga att jag blev!! Nu är klockan mycket och jag ska snart gå och lägga mig... Men vi hörs ju alltid imorgon!

Matematik

Hejhej!! Sitter i korridoren och ska snart gå in och ha matteprov. Igår räknade jag verkligen HELA dagen, därför var det ingen uppdatering! I söndags var jag även i Uppsala och sprang final, fick bl.a panik vid starten osv. Sen åkte vi till fyrishow och sen tio Ikea. Men nu ska jag in och klara av ett prov, önska mig lycka till!

16.58

Hejhej!
Alva åkte hem för ca en halvtimme sedan och sen dess har jag suttit vid datorn, duckit C-vitamin, laddat över bilder och lite annat. Ska sedan ev lägga ut en skojiig film från när Alva och jag hoppar sudsmatta och jag failar -.-
Men ska nog fortsätta att jobba med designen så den blir klar någon gång!
Hejsvejs


Elgiganten

Hejhej Nu är jag på elgiganten med Alva och blogger från en iPad. Men ska nog gå nu. Vi hörs

Pluggar

Tjeena!
Ligger i sängen och pluggar, har ju biologiprov på Måndag.. Ska snart åka ner och möta Alva och lämna tbx några böcker. Var ju somsagt ute och fotade imorse innan 9 och fick jättefina bilder. Lär säkert komma upp några stycken i designen sen också. Går vääldigt trökt just nu men snart ska jag nog bli klar, hoppas jag. Är v'äldigt nöjd med det jag gjort hittills iallafall :)
Nej men nu ska jag läsa igenom kapitlet en sista gång och sedan åka och möta Alva.


Ska fixa lite med designen

Godmorgon allihopa!
Jag har nästan precis vaknat och ska typ gå ut och fota lite till designen. Sedan ska jag äta frukost och sånt. Sedan måste jag över plugga lite innan jag beger mig ner på stan och möter Alva som kommer hit idag. Så det kanmske inte blir så bra uppdatering idag... Men det får ni stå ut med. Det lär även komma mycket bilder eftersom att Alva också ska ta med sig sin systemkamera.
Men nu ska jag gå ut och fota!


weheartit


Fredaaag

Sitter just nu på nedervåningen och tittar på tv med mamma och pappa. Dom tittar på Skavlan och jag läser bok. Skoldagen idag var jätteskön, först hade vi 40 minuters fysik och sedan fick vi håltimme i 2 timmar och 30 minuter ungefär för våran syslöjdslärare var sjuk. Så först gick vi till Elin i en haltimme och klappade hennes katter,kom inte så bra överrensmed katterna, eller ja, de ville inte sitta i mitt knä, och leksakerna dög inte. Men de var hur söta som helst! Sedan gick vi ner på stan, först köpte, alla typ alla utom jag godis. Sedan gick vi till Hemmakväll för att mina godisråttor till kompisar ville köpa billigare godis. Sedan ville de gå till Ica och köpa ännu mer godis. Sen gick vi vidare till någon mysko affär som sålde skinngrejor för att Julia skulle visa en skinnjacka. Sedan gick vi tillbaka till skolan och satte oss på några bänkar och snackade. Sedan började mina godisråttor ta kort när de hoppade ner för en kant. Sen sa de åt mig och Madde att vara med, vi var tappra som ställde upp tycker jag.  Så vi höll på som galningar opch försökte få ett bra kort iaf. Sedan var vi ju bara tvugna att reta killarna när de kom ut efter att ha haft hemkunskap med Ullis, haha! Enligt Kalle hade det vart hemskt typ. De hade gjort frukost, typ mackor, gröt, filmjölk (alltså de gjorde aldrig filmjölken) Sedan hade det fått äta allt på 8 minuter, haha! Max hade dessutom fått flera hårstrån i filmjölken, haha!! Sedan hade vi  en timme svenska, och så läste vi bara=) Till lunch var det kebab och ris och det var jättegott. Efter lunchen hade vi idrott och Moa och jag gick bara runt, vi hade orientering. Sedan hade vi Engelska och då gick vi igenom läxan och så lyssnade vi på en låt. Galet trevlig/ bra dag alltså! :)
Vad har ni gjort idag??

Just nu sitter jag och chattar med Alva, hon kommer hit imorgon så det blir najs!

Men ska nog avsluta inlägget nu.
Hejsvejs!!



Önskelista



iPod touch 32/64 GB-
Elgiganten


Logic Attaché 16" laptop väska-
Elgiganten
Kanske inte just denna, men en väska skulle sitta fint=)


Philips Digital Fotoram 10,4"- Elgiganten
Kanske inte just precis denna, gärna lite större än 10" eftersom att min kamera har 18 mp i upplösning och sen tycker jag att det är collare med en större också, haha

Canon Eos 1100D Kamerahus- Elgiganten
Behövs kanske inte just nu men om kanske ett år, har inte sån stor lust att gå runt med en svindyr kamera på Lisseberg osv.


CANON EF-S 55-250/4-5.6 IS II- Dustinhome
Vet inte ännu vad för objektiv jag vill ha, men ett med zoom är ju inte så illa. Vill även ha ett Macro men har inte hittat ngt än


Objektivväska- Dustinhome
Osäker på storlek


LOWEPRO FASTPACK 350 SVART KAMERAVÄSKA, man får plats med väldigt mkt, kamerhus med objektiv, extra objektiv och bilxrtar+ laptop och egen personlig utrustning =)  Dustinhome

KAFFEBRUS


Fjärrutlösare! Kaffebrus
OBS; modellen på kaffebrus är trådutlösare, men hitta ingen bra bild!

Reflexskärm Kaffebrus


Kaffemugg, inte för att jag dricker kaffe men det borde ju gå att ha oboy i eller så Kaffebrus


Displayskydd- Kaffebrus

in the club the club

Hejhej! Just nu sitter jag och är inne på internet från Martinas inimini mobil. Hon har den där minstta experia pro mobilen. Nu börjar tyvärr våran engelska lektion snart så jag måste rusa till skåpet men vi hörs när jag kommer hem har ju bara två femtiominuterslektioner kvar. Hejdååå

Förlåt för sämst uppdatering!

Alltså jag har galet mkt i skolan just nu! Men jag har jobbat ganska mycket med designen och så, dock har jag bara fixat bakgrundsfärg och header, håller på med menyn, men det vill ju inte gå.
OM NÅGON VET HUR MAN FLYTTAR EN MENY ÅT SIDAN BER JAG ER ATT BERÄTTA DET FÖR MIG!
Nu kanske ni förstått vart problemet ligger, menyn ligger som på headern.

Imorgon ska jag till skolan som vanligt, sen tänkte jag teasxta att cykla en ny väg hem, tror att det ska gå ganska bra =) Sedan ska jag be mamma skjutsa ner mig på stan så att jag får gå och köpa mig en liten rolig sak på Åhlens =) Imorgon ska jag ju även till gymnastiet, så det blir nog ett värdelöst inklägg därifrån, men jag uppdaterar ju bloggen iaf, right?

Men nu ska jag gå och sleepa, måste upp tidigare imorgon!
Tjingeling


arkivbild

Jag körde flickis, aha aha, jag körde flickis oyee

Här sååååååhäääääär glad!
Har ju vägrat i stort sett hela terminen, och nu idag klarade jag det! Superglad!!!

När jag kom hem från tävlingen åt vi middag och sedan gick Tilda och jag ut och hoppade studsmatta. Jag fotade henne och hon mig. Bilderna blev bra så jag visar nog upp dom här på bloggen någon dag =)=)
Men nu ska jag börja plugga engelska som jag har tills på Onsdag och sedan baka tror jag, och manualen får vi ju inte glömma, hehe.
Bjder på två ursnigga bilder från i fredags

Älskar bilden, haha

Hemma från dansen...

INLÄGGET SKULLE PUBLICERATS VID TRE MEN JAG PUBLISERAR DEN NU IAF.

Och ska snart sticka iväg till gymnastiken, förstår igentligen inte hur jag orkar, fast förra terminen var det ju bara en kvart mellan gymnastiken och dansen, vi får vara glada att det är lite mer än en timme i mellan. Vi gjorde en diagonal, sedan började vi på andra dansen och sedan gick vi över till första dansen igen. Nu har jag precis bytt om till gymnastiken som börjar om en timme, men mamma ska åka och ta kort till sitt körkort och så ska vi titta på Tilda som tränar nu.
Har förresten börjat på den nya designen, hittills är jag nöjd, vi får se hur den blir i slutändan. Ikväll så tänker jag faktiskt ta och läsa Manualen till kameran! Har haft den i en vecka ungefär och inte läst manualen än, hehe. Sen måste jag ju plugga också :(
Men nu ska jag fortsätta med designen.
Hejdååå

God Morgon

Eller, klockan är ju snart 11 men, men men.
Igår var jag i uppsala hela dagen, därav dålig uppdatering.
Idag har jag både dans och gymnastik, vi får se hur det går på dansen, kommer knappast ihåg någonting från förra söndagen så vi får se hur det går... Det går ju så himla snabbt!! Sedan får jag komma hem och vara ett tag och sedan bär det av till gymnastiken!! Vi får se vad vi gör där idag, hoppas på att få göra flickis iaf, haha!!
Men nu ska jag gå och klä på mig och sedan äta något.

Rösta på min blogg i Bloggriket!!

http://www.bloggriket.se/fotografering?sortering=nya
http://www.bloggriket.se/fotografering?sortering=nya
http://www.bloggriket.se/fotografering?sortering=nya

Jag är med och tävlar om en Canon Eos 60D (för skojs skull alltså)

Gick med i tävlingen för ca en vecka sedan men har inte skrivit ett inlägg om det ännu. Det var en ganska tråkig tävling, man skulle sbvara påtre frågor. Jag såg den när jag letade skärmskydd till min kamera och såg tävlingen =) Den är på NetOnNets hemsida, klicka här så kommer du till tävlingen.
Om du är med så önskar jag dig ett lycka till!


lite synd att mina väggar syntes...

Fotorunda #1


Svar på tal


Sv: Jag fattar inte alls vad du menar. Om cu vill säga att det är fel objektiv till kameran, så kan jag då svara på det, det är ett fruktansvärt (vill inte svära) som kostar över 3000 i vanliga fall. Dessutom är det kanonbra och har ju en zoom också, och är ett IS objektiv. ALltså blir det inte brusigt. Så om du säger att det är fel objektiv, dra åt skogen, detta är mkt bättre än 18-55. Slut.

Jaaaa!!

Fick precis reda på att vi inte har ngn engelska läxa tills på fredag, hehe=)
Men det var bra tycker jag, för jag har inte börjat plugga än... 
Nu tänkte jag gå och ta lite självporträtt till designen, jag tror att det kommer bli grymt bra. Tänkte filma och lägga ut senare också, kul va?? Det tycker jag iaf. Juste har även passat på att testa min minneskortläsera jag fick i fredags i samband  med kameran, men eftersom att jag har "fel" minneskort så passar inte det till minneskortläsaren, så jag passar på att testa den på minneskortet till andra kameran, alltså den gamla. Den fungerade jättebra! Ska nog köpa en till sån till systemkameraminneskortet, för en sådan varr faktiskt väldigt bra. Rekomenderas. För er som inte vet vad det är så är det som en usb-sticka, meán stoppar in minneskortet i ena sidan och sedan andra sidan i datorn, så slipper man alla sladdar!
Men nu ska jag gå och fota!
Vi hörs!


Röd gunga


Canon Eos7D+ Canon EFS 18-135 mm IS
Kanske att ni får se några av bilderna i headern/designen sedan


Några bilder från när jag var ute och fotade i måndags, mer bilder kommer sen!
Idag var ju somsagt i skolan till halv ett, då cyklade jag och mötte mamma och så sällskapade vi till sjukgymnasten. Då böjde och sträckte hon på min tå osv, och så sa hon att jag måste göra övningar med den dvs, sträcka börja osv, inte så kul men jag får stå ut...Jag tror inte ni är så intreserade igentligen. Men nu ska jag börja plugga tror jag och ringa pappa som är på jobbet.
Vi hörs lite senare.
Tjohej!

I skooolan

Hejhej! Just nu är jag och min klass, faktiskt hela laget på högstadieskolan som vi är på varje vecka, fast det är nog inte hela laget, jag vet bara att det är två sjuor och en åtta som är här, hehe. Idag så ska jag till sjukgymnasten vid halv ett, så jag behöver bara va med på engelskan i en kvart. Sedan missar jag sista lektionen också för jag hinner inte tbx. Så det är ju väldigt skönt!! Ikväll har jag gymnastik också, det blir kul, jag hoppas verkligen att Hannah kommer för jag har saknat henne massor!! Nu är vi dessutom bara 9 i laget, och vi måste vara 8 för att få tävla... Men nu ska jag börja gå till lektionen- matte... Vi ses/ hörs

Alltså, ehm, vad är detta för rubrik, ehm???

HEJ!
Kom hem vid halv tre från skolan. Har  suttit och gjort en liten sak nu och har precis blivit klar. Nu ska jag snart hugga tag i matteböckerna och sedan ska jag fota lite, gjirde en ministudio igårkväll, kanske att jag visar er den! Hursomhelst, kameran fungerar kanon och vädret är tråkigt, haha! Nej men, ikväll ska jag och pappsi åka på orientering, vi får se hur det går. Igår var jag ju ute och fotade så jag tänkte passa på att visa  lite bilder i ett inlägg lite senare. För du måste jag verkligen börja plugga!!

Vi höres och synes!

otrolig dålig webbcam bild, men håller i kameran om nu undrar!

Canon♥

Sjukt duktiga tjejer


Sådär duktig skulle jag också vilja vara=)

Scones

Lite fel ställe på fokus, hehe

Canon eos7D- Canon EFS 18-135 mm IS

Vid tre ställde jag mig och bakade scones, de blev riktigt goda! Nu är jag proppmätt och snart är det middag, hehe.

Nu tänkte jag gå ut och ta lite bilder till designen.

Säg till om ni vill ha receptet!!

Rebecca petar näsan??


DEN HAR KOMMIT!! DEN ÄR BÄST!!


Ja, igår vid denhär tiden åkte mamma, jag och Tilda och hämtade ut kameran+ ett eos paket.
Jag kan säga en sak, KAMERAN ÄR TYP BÄÄST!
Efter middagen ska jag åka hem till mormor och morfar och visa kameran, men nu ska jag gå ut och ta bilder till designen =) =)

En bra låt bara


Vad tycker ni om denna låt??

Pluggiluggilugg- gymnagynmnastik

Ignorera mitt ansikte, blev helt galet!
Sitter här och pluggar/ bloggar i min fina rosa ziperall, har spanska tills imorn, engelska och fysik på fredag och matte tills på måndag.
Nu väntar böckerna.
Hejsevjs!

Keemiii

Hejhej! Sitter just nu och lyssnar på våran Kemilärare som går igenom ett experiment, vi ska typ kolla var i lågan det är varmast... så medans moa håller på med experimentet (vi har börjat nu) så passar jag på att blogga, haha. De har ju fritt internet här ju, för er som läste min blogg för exakt en vecka sedan kanske vet att vi alltid har lektioner på en högstadieskola på onsdagsförmiddagar. Men nu ska jag gå. Vi hörs efter skolan!

...och idag blir jag tretton...!!

Så jag förväntar mig att ni kommenterar och säger grattis, jag vet att jag har några läsare där ute!



Alla bilder är för rätt länge sedan (mellan 2007 och 2009) hittade inte några andra bilder, men det kommer. Dock inte just nu!

Sista inlägget som tolvåring!

Som rubriken säger, imorgon fyller jag ju år, wihoooo! 
Men snart ska jag gå och sova snart. Fyller ju år imorgon och då vill jag ju vara pigg och glad, haha!
Detta blir ett koprt inlägg, men jag tycker faktiskt att jag har uppdaterat bra idag, och ni har kommenterat mycket! Perfekt!!
Nej, nu ska jag gå och sova, vi hörs imorgon bitti!


gammal bild

Skypee



Det där med kalendrar...


Bjuder på alla!
många bilder, haha


Plugg upp till hakan


Har tjugo glosor i Spanska och i Engelska tills på fredag har även fysikläxa tills på fredag, jag döööör

Mitt liv är i en gitarr

Skojsig rubrik va?
Min mobil föll ner i Moas gitarr här om dagen, därav rubriken :P

Innan jag börjar inlägget tänkte jag påminna er om att jag fyller år imorgon!!

Hejhej bloggen.
Dagen har varit både bra och dålig
Förmiddagen har varit väldigt bra, men jag har varit ganska trött också, men det gjorde inte så mkt, eller jag tror inte det märktes, möjligtvis bara när jag skrev och med k (ock) första lektionen vilket var vid 9, hehe. Dagen har varit väldigt slapp, först sovmorgon till 8.45, sedan hade vi en "SO- Diagnos" med 41 frågor, sedan slutade vi den lektionen, vilket var runt kvart över 10, sedan skulle vi inte äta lunch förrens halv tolv, håltimme♥ Så Moa och jag åkte lite på den dubblaledstången och hade lite roligt. Sedan gick vi ner en trappa och hade lite roligt där. Vi typ skrämde (läs:försökte) varandra och hade likte roligt! Sedan åt vi lunch vid halv tolv, det var jätteäcklig fisk. Men blev fett fettig (:P) runt munnen och det var inte alls gott, inte ens potatisen!!
Sedan hade vi matte och då bröt Kalle av min penna =( Sedan Hade vi svenska och vi skrev ett brev till våran lärare, ganska tråkigt!

Sedan cyklade Moa och jag till pappa och då ringer morfar och säger att han är hemma hos oss och att Tilda är nere på stan med Mia, det är då jag börjar tappa tålamodet. Ett, jag skulle få vara ensamm hemma med Tilda efter skolan på jättelänge (fast nu i efterhand var det brabra att morfar var där, för att bara) sedan att Tilda får åka ner på stan med Mia, hennes lilla hjärtegull. Sedan är jag sur på migsjälv för att jag var småsur när Moa och jag cyklade hem från pappa, förlåt Moa. Men var lite arg på Maria som tar med Tilda ner på stan. Sedan är morfar förkyld så han skulle ju vara hemma och vila och inte komma till oss och vara supeman! Morfar är snäll han, men just nu ligger han på soffan och vilar. Stackarn som är sjuk, och han GICK till oss, han kunde ju ha åkt bil, men men hans val. Vi skjutsar nog hem honom i samband med att vi skjutsar Tilda till gymnastiken. 

Sen när jag kom hem gick jag in i mitt rum och då var min dator BORTA!! Fick typ panik och blev rädd och ledsen. Så jag ringde pappa och frågade om han hade tagit den eller så och han hade lagt den i garderoben för att nhgen skulle se den och typ ta den, haha. Men det var ju väldigt snällt. Sedan råkade jag bli ganska arg på honom idag också när jag gick och frågade efter Tilda, men jag blev ju somsagt sur på Maria, och att han inte ringde och sa att Tilda var på stan, inte för att vi fick ta ngn omväg, men men. Var somsagt inte på humör ett tag idag, men nu är jag glad igen.

Håller på att somna just nu men jag måste verkligen plugga nu.
Det blev ju ett ganska lånbt inlägg, kanske ett för långt inlägg, eller vad tycker ni?
Nu har ju jag berättat vad jag har gjort så då kan ju ni också göra det, genom att lämna en kommentar ♥

Nej nu ska jag plugga.
Ha det så bra så hörs vi senare!!


Jag just nu, var liksom inte beredd på att kortet skulle tas...


mycket bättre, haha!
Tänkte bara visa hur otroligt coolt jag har min skåpnyckel ↓


coolt va??

Sovmorgon till 8.45 =)

Hejhej!
Först och främst, förlåt för dålig bloggning under helgen, men har sprungit orienteringstävling både lördag och söndag, i lördags firade vi även min födelsedag, fick jättemycket fina presenter. I går på orienteringstävlingen så gick det jättebra för mig, hade bara kontroller på stigarna så det var ju väldigt lätt =)

Idag har jag sovmorgon till kvart i nio, så jag ska snart ringa henne och kolla när jag ska komma förbi för er som inte visste det så brukar hon jag och Joanna cykla tillsammans till skolan varje dag, typ. Idag hade jag även tänkt ta med en tioa eller så till skolan så att jag kan köpa mig något gott i kiosken som finns där jag går i skolan, brukar alltid svälta ihjäl lite halvt. 

Jag har inte så mkt mer att säga så jag tänkte börja avsluta inlägget nu och försöka koppla ihop en liten sak=) 
Hejdå!
Ha en bra dag=)

 
Tumme upp för sovmorgon!

Nicke och Nilla




Gammla favoriter från när man var liten =)
Såg Pernilla på ngt tv pogram och kom och tänka på mina gamla favoritprogram, svårt att glömma sånna gamla bra program

Hemma hos mormor och morfaar

HEJHEJ!
Befinner mig just nu hemma hos mormor moch morfar och jag har fått upp Kajsa i knät utan att hon morrade =) Hon är lite svårflörtad om man säger så. Har precis gjort klart matteläxan vi har tills på måndag, jag är bra! Sitter även och chattar lite med Elin på FB.  dagen har iaf varit helt ok, inte så tokigt, men engelskan var väldigt tråkig och på svenskan gjorde vi ett "prov" så att special lärarna skulle veta vilka som behöver extrahjälp. På engeskan gjorde vi något tråkigt pappaer, vi skulle skriva olika instrument osv, och så fick vi en läxa!! Bilden var också väldigt tråkig, haha. Vi skulle typ gå ut och leta efter "bilder" Moa och jag hittade olika reklambilder, haha. Fantasibrist? Oh ja! sedan efter lunch så cyklade Moa och jag till badhuset och fick sitta där i typ 45 minuter för att vi inte började förrens 12. 20 och vi vqar där typ 11.30. När vi väl började fick vi simma 200 meter, två längder skulle dessutom vara ryggsimm, det var minst sagt jobbigt, kom under vattnet hela tiden. Ganska jobbigt. Sedan hade vi tre olika "stationer" en där vi skulle hämta saker på botten, en när vi skulle livrädda varandra Moa och jag dränklte typ varandra när vi skulle livrädda för hand, alltså när vi inte hade en livboj emellan oss. Tredje stationen skulle vi kasta ut en livboj till någon, men jag gjorde aldrig det, vi stod på händer istället. Sedan när det var slut duschade vi och sånt där och sedan köpte Moa och jag varsinn chokladboll för pengarna jag hittade efter bilden =) en tjuga hittade jag faktiskt *stolt*
Nu ska jag börja cykla hemåt, i regnet -.-
Men vi hörs före eller efter gymnastiken!


Vackra *hosthost* påskkärringar

Bjuder på några vackra gamla bilder eftersom att jag inte har några andra bilder på denna dator (det är ju mormor och morfars)

Ursch för alldeles för tidiga mornar!!

Klockan är liksom bara sju! Helt otroligt, skulle gärna döva och vakna nu istället för 6... Idag blir det nog en ganska kort dag, vi har två ämnen ett som jag inte kommer ihåg och engelska. Sedan ska vi äta lunch då såklart, och sedan får vi hoppa över spanskan och istället åka till badhuset och göra sånt där typ test eller vad vi nu ska kalla det. Det blir nog jättebra iaf, bara vi inte ska boxera varandra, jag tror det var Fille och jag dom boxerade varandra i femman, och vi typ dränkte varandra, haha! Men nu aja jag gå och klä på mig, har fortfarande pyamas på mig..

RSS 2.0